Prodhimi i gypave #3

Hapjen e Bunarav Hapjen e Bunarave Hapjen e Bunarev Hapjen e Bunareve Hapja e Bunarav Hapja e Bunarave Hapja e Bunarev Hapja e Bunareve Hapja e Bunarit Hapjen e Bunarit Hapjen e Pusev Hapjen e Puseve Hapjen e Pusave Hapjen e Pusav Hapja e Pusev Hapja e Pusav Hapja e Puseve Hapja e Pusave Hapja e Pilotave Hapja e pilotav Hapja e pilotev Hapja e Mikropilotave Hapja e Mikropilotav Hapja e Mikropiloteve Hapja e Mikropilotev Hapjen e Pilotave Hapjen e Pilotav Hapjen e Pilotev Hapjen e Mikropilotave Hapjen e Mikropilotav Hapjen e Mikropiloteve Hapjen e Mikropilotev

Galeria Description

Komplast Group posedon linjën e prodhimit e cila merret me prodhimin e Gypave PVC me një kualitet të lartë dhe me standarde botërore. Kuadri profesional me eksperiencën që kemi na bënë që prodhimet tona të jenë më të kërkuara në treg.
Prodhimi i gypave për instalimin të ujësjellësve,
Prodhimi i elementet lidhëse,
Tipi KM,
Prodhimi i gypave  Polientilenik Pehdpe -80,
Prodhimi i gypave dhe pjesëve lidhëse për kanalizim rrugor dhe shtëpiak,
Tipi KK dhe
Prodhimi i gypave PVC për bunara – puse uji me fileta të plot dhe filter.


Galeria Details

Punëtorët tanë janë pasuria jonë më e mirë. Për të siguruar cilësinë e shërbimeve që ne ofrojmë, ne punësojmë vetëm profesionistë të kualifikuar. I gjithë stafi ynë është zgjedhur dhe punësuar me kujdes.

author

Gani IbrahimiCEO - Komplast Group

Translate