Hapja e bunareve #6

Hapjen e Bunarav Hapjen e Bunarave Hapjen e Bunarev Hapjen e Bunareve Hapja e Bunarav Hapja e Bunarave Hapja e Bunarev Hapja e Bunareve Hapja e Bunarit Hapjen e Bunarit Hapjen e Pusev Hapjen e Puseve Hapjen e Pusave Hapjen e Pusav Hapja e Pusev Hapja e Pusav Hapja e Puseve Hapja e Pusave Hapja e Pilotave Hapja e pilotav Hapja e pilotev Hapja e Mikropilotave Hapja e Mikropilotav Hapja e Mikropiloteve Hapja e Mikropilotev Hapjen e Pilotave Hapjen e Pilotav Hapjen e Pilotev Hapjen e Mikropilotave Hapjen e Mikropilotav Hapjen e Mikropiloteve Hapjen e Mikropilotev

Galeria Description

Komplast Group bënë hapjen e bunareve (puseve) për uje në të gjith Kosovën me teknologji moderne dhe staf të specializuar.
Shpimi dhe gërmimi i bunareve me diametër të vogla dhe të mëdha prej: Ø 125 mm – Ø 400 mm.
Shpimi i bunareve nëpër shkëmbe. Vendosja e gypave PVC.
Teknologjia moderne, stafi me përvojë shumë vjeçare e bënë kompaninë Komplast Group të jetë lider në vendin tonë dhe ne rajon duke mundësuar hapjen e bunareve edhe në terrene të forta.


Galeria Details

Punëtorët tanë janë pasuria jonë më e mirë. Për të siguruar cilësinë e shërbimeve që ne ofrojmë, ne punësojmë vetëm profesionistë të kualifikuar. I gjithë stafi ynë është zgjedhur dhe punësuar me kujdes.

author

Gani IbrahimiCEO - Komplast Group

Translate